Събиране и извозване на метални отпадъци

 Събиране и извозване на метални отпадъци директно от дома

извозване на метали
Извозване на метални отпадъци

Появата на метален скрап в градината или на лятнатата вила във всеки собственик се появява нуждата да се отърве от тях. Но, не всеки има собствен транспорт за извозване на метални отпадъци, а да си чупи собственият автомобил с ръждясал метал, никак не е приятно. Особено, ако става на въпрос за едро габаритни предмети, като креват с метална рамка или дълги метални тръби?

Ако във вашата градина или лятна къща има натрупани залежи от ненужен метал и не знаете, как да се отървете от тях – просто се обадете на фирма за хамалски услуги.

Тези фирми предлагат безплатни услуги по извозване на метални отпадъци и скрап от арматурно желязо, тръби и други подобни предмети от градини или крайградски зони, разположени на което и да е място.

Всичко, което се изисква от вас е да направите заявка и да осигурите достъп до вашата лятна вила, градина парцел или до някои друг участък, а хамалите ще направят всичко абсолютно безплатно!

Старите ръждясали хладилници, газови печки, метални мивки, легла, грилове, железни саксии, градински огради, бъчви, различни тръби, метални съдове и други битови метални отпадъци ще бъдат премахнати от вашият дом, и ще бъдат извозени до пунктовете за събиране на метал или до депа за изхвърляне на отпадъци.
Опазвайте околната среда и вашето здраве! Поверете износа на метални отпадъци на истинските професионалисти.

В уговорено с вас време, ще пристигнат квалифицирани работници, които в кратък срок ще съберат от вашата градина, вила или друга прилежаща територия всички ненужни метални отпадъци, и ако е необходимо, ще извършат нужният демонтаж на металните конструкции, а след това ще натоварят метала на камион с последващо извозване до пункт за вторични суровини.

Фирмите за хамалски услуги ще изнесат безплатно всякакъв вид метал от вашата градина или крайградска зона и ще се справят с тази задача професионално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *