Цени

Цени за изхвърляне на стари мебели и отпадъци Gsm: 0896 111 954

Почистване на апартаменти

Почиства апартаменти в София

Извозване на боклуци с фургон

Извозва едрогабаритни отпадъци

Изхвърляне на битови отпадъци

Изхвърля битови отпадъци в София

Цени за изхвърляне на стари мебели с включен демонтаж, изнасяне и извозване на сметище.

Почистване на жилище 60 м2 – 90 до 130 лв.

Почистване на жилище 90 м2 – 120 до 160 лв.

Почистване на жилище 110 м2150 до 190 лв.

Цени за отделно изхвърляне на стари мебели при еднократни поръчки.

Холна гарнитура – 70 лв.

Холна секция – 80 лв.

Голям гардероб – 80 лв.

Кухненски шкафове  – 80 лв.

Изхвърля стари мебели в София и региона

Изхвърля стари мебели в София

Фирма събира битови отпадъци в София

Събира битови отпадъци

Събира и извозва битови отпадъци в София

Почиства жилища в София

Изхвърляне на битови отпадъци, цялостно почистване на апартаменти и демонтаж на множество мебели с изнасяне, товарене и извозване на цени от 25 до 35 лв. за кубичен метър подреден материал в каросерията на камиона.

Гардероб, спалня, скрин и шкафове – 90 лв.

Секция, холна гарнитура, маса и столове – 90 лв.

Кухненски шкафове, кухненски ъгъл с маса и столове – 100 лв.

Всички цени са с включени такси смет на депо „Враждебна“.

За въпроси не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0896 111 954 – nachisto.com

Демонтира и изхвърля секции

Демонтаж и изхвърляне на стара секция в София

Вашата стара мебел е отслужила своето, станала е непригодна и непривлекателна, и идва момент, когато трябва да бъде изнесена. А, може би, тя просто не се вписва в новият, съвременен интериор на дома ви. Да се избавите от ненужните стари мебели не е толкова просто, както ще ви се стори на пръв поглед. Просто да ги изнесете до контейнерите за боклук или да ги оставите на стълбищната площадка с надеждата, че на някои ще му потрябват – не бива. За тези действия ще ви наложат голяма глоба. Да наемете товарен превоз и без помощ на хора да изнесете огромните мебели до сметището е трудна задача, а ще са ви са нужни време и средства.

Събира и изхвърля стари мебели

Събиране и изнасяне на дървения от жилища

Демонтаж на стари мебели и последващо тяхно извозване е сложна и прашна работа, която често се затруднява от липсата на особени инструменти и умения. Услугите по извозване на стари мебели на сметището предлагат единствено хамалските компании. Как става това? Отначало се определя количеството предмети, които подлежат на извозване. След това хамалите идват до вашият дом, уточнявате кога имате свободно време и в уреченият ден, час пристигат с необходимите инструменти за разглобяване на шкафове и столове, гардероби и ракли, столове и табуретки. Те ще извършат всичко не само бързо, но и много внимателно, за да не нарушат покритието на пода и стените. Тези работници носят голяма отговорност и не оставят след себе си никакъв отпадък, който е неизбежен при демонтажа. След демонтажът разглобените стари мебели се изнасят от жилището и бригадата професионални хамали ги натоварват в специално превозно средство. Забележете, че за изнасянето на едро габаритните детайли се изисква определена сръчност, защото може да се повреди не само дограмата, но и вратите на съседите на стълбищната площадка, което носи след себе допълнителни трудности.

Почиства строителни отпадъци

Почистване на строителни отпадъци

Извозване на мебели и боклуци в София на приемливи цени

Положени веднъж в камионът, частите на мебелите се извозват от фирмата за хамалски услуги на специално предназначено сметище. Преимуществото на такова услуга се заключва в това, че изнасянето на ненужното имущество извън вашето жилище и всички организационни въпроси се решават само от професионалните хамали. И клиентът може да не се притеснява, че остатъците от вашите стари мебели след известно време ще откриете зад близкият ъгъл до контейнерите за боклук. Фирмите за хамалски услуги пазят своята репутация и няма да подценят своите задължения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© Nachisto.com