Почистване на боклуци от мазета и тавани

Фирма за почистване на боклуци от мазета и тавани

Почистване на боклуци от мазета и таваниАко и Вие сте превърнали мазето и тавана си в склад за ненужни вещи и боклуци и сте решили, че е крайно време да „върнете“ предишния блясък на тези помещения, и да ги използвате по предназначение, то Ви предстои сериозна работа. Със сигурност не сте усетили за колко време сте успели да натрупате всичките „боклуци“, но Ви гарантирам, че ще усетите за колко време ще ги изхвърлите.

Когато разчиствате мазето или тавана е добре да сортирате отпадъците според материала, от който са изработени. Отделете електроуредите на една купчина, дървените мебели на друга, строителните материали на трета и т.н.

Може би сега си задавате въпроса: „Защо да си играя да ги сортирам, след като мога да ги събера набързо и да ги изхвърля в близките кофи за смет“. Отговорът е много прост, ясен и категоричен – забранено е! Законът твърдо забранява изхвърлянето на всякакви строителни материали, електроуреди или други подобни отпадъци, които могат да замърсят сериозно околната среда или да навредят на здравето на човека. Провинилите се наказват със солени глоби, актове и дори със съд! Така, че въобще не си помисляйте да „заобикаляте“ закона и тайно да се надявате, че никой няма да Ви види или натопи в общината. Винаги ще се намери някой „съвестен“ гражданин или съсед, който да свърши тази работа. Затова, ако имате възможност – отделете си един ден или цял уикенд, за да изхвърлите всички боклуци от мазето или тавана.

В случай, че не разполагате с почти никакво свободно време и не искате да си го пропилявате в почистване на боклуци от мазета и тавани, обадете се на хамали, които да се заемат с тази работа. С тяхна помощ работата ще премине „неусетно“ и докато се обърнете боклуците ще бъдат изнесени и изхвърлени на специализираното сметище за депониране. Така, че постъпете умно и не си губете времето за подобни „работи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *