Фирма за преместване на кожен диван

Преместване на диванКожата от край време говори за комфорт, изискан вкус и много луксозна визия. Ако в дома имате кожен диван и той вече е износен от котката, която отрива нокти в подлакътниците, кучето се излежава от години, децата са се учили да рисуват по облегалките, то значи е настъпил момента, когато ще се наложи да се погрижите за него. Намерете фирма за преместване на кожен диван. Дали ще го закарате за претапициране, дали ще го преместите на вилата или ще изхвърлите на боклука, вие решавате. Идеята е да се отървете от него час по-скоро и то за минимални суми.

За да получите услуга при това на ниски и достъпни цени, проучете фирмите на пазара, които предлагат пренасяне, изнасяне, товарене, извозване и транспорт на мебели. За преместване на кожен диван ще са ви нужни екип от поне 3-ма души. В най-добрия случаи двама изнасят кожения диван по стълбището, защото такива мебели да габаритни и не позволяват разглобяване, а третия ще дава напътствия къде и кога да се повдига или понижава товара, за да бъде изнесен безаварийно. Ако възнамерявате да използвате кожения диван повторно, то едно закъсване на дамаската, може да го угрози и да ви отвори допълнителна работа по търсене на тапицер.

В избора на фирма за пренасяне на вашия кожен диван не се хвърляйте на първата, а проверете и в конкурентите й, как стоят нещата, колко ще ви струва всичко и колко време би отнело цялото преместване с транспорта. От край време българина се е впускал с главата напред там, където дадена услуга или стока е по-евтина, но както сами от собствените грешки сме се убедили, че евтиното струва и по-скъпо. Не избирайте хамалски услуги от фирма по пренасяне на кожен диван само заради най-ниската оферта.

Често тези фирми не заплащат на служителите, а те не си вършат съвестно работата. Предполагам не искате по време на преместване на кожен диван от хола в други помещения или дом да останете без него заради немарливо отношение на служителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *