Изхвърляне на стари мебели в София

Фирма за изхвърляне на мебели и почистване

Цени за изхвърляне на стари мебели с включен демонтаж, изнасяне и извозване на сметище.

Почистване на жилище 60 м2 – 90 до 130 лв.

Почистване на жилище 90 м2 – 120 до 160 лв.

Почистване на жилище 110 м2 – 150 до 190 лв.

Цени за отделно изхвърляне на стари мебели при еднократни поръчки.

Холна гарнитура – 70 лв.

Холна секция – 80 лв.

Голям гардероб – 80 лв.

Кухненски шкафове  – 80 лв.

Изхвърляне на битови отпадъци, цялостно почистване на апартаменти и демонтаж на множество мебели с изнасяне, товарене и извозване на цени от 25 до 35 лв. за кубичен метър подреден материал в каросерията на камиона.

Гардероб, спалня, скрин и шкафове – 90 лв.

Секция, холна гарнитура, маса и столове – 90 лв.

Кухненски шкафове, кухненски ъгъл с маса и столове – 100 лв.

Всички цени са с включени такси смет на депо „Враждебна“.

Изхвърляне на стари мебели

Много хора предпочитат да спестят време като наемат някой да свърши дадена работа в дома, свързана с ежедневните задачи или нещо, което трябва да се свърши еднократно. Ако се налага да изхвърлите старите мебели, кое ще е първото, което идва на ум?! Повечето хора ще се хвърлят с главата напред в щуро разчистване, но има и начини, с които може да си докарате някой допълнителен лев.

Така например ако правите ремонт или подмяна на домашното обзавеждане, може да се поинтересувате за услуги, които не малко фирми вече предлагат на пазара. Така например за изхвърлени стари мебели може да получите парична сума, която да е в полза при нужда от покупка на нови.

Изхвърляне на мебели

Изхвърляне на стари мебели се предлага вече от фирми по хамалски услуги, които наред с тях предлагат извозване. От години е практика мебелни магазини и фирми да прекупуват такива, но това обикновено е свързано с ангажимент на собственика да намери превоз и да извози старата мебел. С фирма по товаро-разтоварни работи може да решите въпроса за по-кратко време, а освен това да спестите разхода за гориво, който в друга ситуация бихте направили.

Питате се каква е ползата на тази услуга за фирмата. Има много мебелни заводи, които изкупуват стари мебели. Изработените от качествени материали, масивно дърво и със старинни конструкции са идеални за трансформиране в ретро мебели и други стилове, които са много търсени от богатите среди.

Извозване на мебели

С предаване на фирма по изкупуване на стари мебели, печелите вие, печели фирмата по превоза, печели и крайния купувач. Както за много материали са открити методи за рециклиран, така и в областта на мебелното производство, ново навлизащата и у нас практика показва, че тенденциите клонят към по-добро качество, опазване на природата и пестене на средства и енергия. Добре е, преди да предприемете нещо по-сериозно свързано с вашите стари мебели да проверите и какви са цените в различните фирми занимаващи се с изкупуването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *