Почистване и изхвърляне на битови отпадъци на сметище

Фирма за почистване и изхвърляне на битови отпадъци на сметище

Почистване и изхвърляне на битови отпадъци на сметищеБитовите отпадъци съвсем не са това, което си мислите. Когато срещнете обява за изхвърляне на битови отпадъци не си мислете, че някой ще дойде и ще Ви изхвърли чувалите с боклуци, които сте събрали през деня или седмицата.

Тук става дума за съвсем различни видове отпадък. Всички стари мебели, вещи, дрехи и други подобни влизат в графата, за която се споменава в обявите. Тази оферта е подходяща за хора, които са наследили жилище от някой свои починал роднина или са закупили изоставено и искат да се избавят от непотребната покъщнина. Освен за почистване и изхвърляне на битови отпадъци на сметище от старо жилище, може да се възползвате от тази оферта, ако през последните няколко години сте натрупали прекалено много ненужни вещи по мазето и тавана и искате да се отървете от тях. В такъв случай, както споменахме може да се обърнете към някоя фирма, която да се заеме с тази работа вместо Вас.

При положение, че и Вие се намирате в подобна ситуация и няма кой да Ви помогне да се отървете от старите вещи и мебели, с които сте се затрупали поради една или друга причина, то нека „обясним“ накратко какво представлява тази услуга и какви трябва да са Ви очакванията към нея.

Повечето фирми първо изпращат свой представител на обекта, който ще бъде почистен от битовите отпадъци, за да направи оглед. На този оглед обикновено се взима решение кое как да бъде извършено и колко би Ви струвало. В случай, че не става дума за голямо количество е възможно да се разберете и по телефона с фирмата за тези неща, но за по-големи обекти се процедира по този начин. След което в уречения ден и час при Вас пристига екип от обучени професионалисти, които да се заемат с изнасянето, почистването и изхвърлянето на битовите отпадъци от помещението, в което се намират. Боклуците биват извозени на сметище с транспорт предоставен от фирмата. Така, че няма за какво да се притеснявате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *