Изхвърляне на ненужни мебели

Изхвърляне на ненужни мебели и вещи в София

Изхвърляне на ненужни мебелиИзвозването на ненужни мебели, при демонтажа и снемането на паркет, линолеум или демонтажа на вани е нужна подготовка на дома за това. На вашата тераса отдавна съхранявате стар шкаф или  диван. Утилизацията на тези вещи с помощта на сътрудници ще ви позволи да решите този проблем бързо и качествено. Едно прозвъняване – и всичките ненужни мебели ще бъдат натоварени на камион и извозена в специално за това пригодено място за утилизация, като ще освободите не малко свободно пространство във вашия дом.

На утилизация подлежат:

шкафове, библиотеки, спални, легла, хладилници, перални машини, диван, кресла, столове, печки, табуретки, телевизор, микровълнови печки, портманто, антресолей, кухненско обзавеждане, килими, компютри, монитори, принтери и факсове, шевни машини, дрехи, посуда, постелно бельо, завеси, вани, санитарни мивки, полилей, линолеум, паркет, ламинат и др.

Такива компании извършват следните видове услуги по извозване и утилизация:

– Всякакви мебели за офиса;

– Компютърно оборудване;

Стари мебели (дивани, шкафове, маси, столове, бюфети, антре и др.)

В някои фирми назрява момента, когато има остра необходимост от избавяне на старите мебели, които може да са в огромни количества.

Често хамалите се сблъскват с такива поръчки, с които клиентите не могат да се справят сами и са готови да предложат своите професионални услуги.

Фирмите за хамалски услуги са готови да ви предоставят квалифицирани хамали, които са способни да изнесат, натоварят и изнесат всички ненужни мебели от вашия дом.Схемата на работа е такава: звъните, договаряте се и хамалите пристигат до дома ви.

Започнали сте ремонт и не знаете, къде да изнесете старата чугунена вана, радиатор за  отопление или стария диван? Няма място за притеснения – хамалите ще ви помогнат да се избавите от ненужните предмети. Те имат готовност да ви предложат своя опит по извозване на старото ви имущество, вещи, мебели, пиано, роял и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *